Τραγωδία στην Ελλάδα: Σύζυγος αστυνομικού σκοτώθηκε όταν εκπυρσοκρότησε το υπηρεσιακό όπλο

Τραγωδία στην Ελλάδα: Σύζυγος αστυνομικού σκοτώθηκε όταν εκπυρσοκρότησε το υπηρεσιακό όπλο

Νεκρή από το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού συζύγου της έπεσε μια γυναίκα στου Ρέντη. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2:30 μετά το μεσημέρι.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας θανάσιμα τη γυναίκα, ενώ η αστυνομικός επιχειρούσε να το καθαρίσει και να το ασφαλίσει, ακολουθώντας την πάγια διαδικασία.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι πιθανότατα να πρόκειται για ατύχημα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κατά την αφαίρεση της θήκης, είχε μείνει στη θαλάμη μία σφαίρα, η οποία και τραυμάτισε θανάσιμα τη 41χρονη γυναίκα.

Όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας, κατά την ασφάλιση του όπλου στη θήκη του, μένει πάντα μία σφαίρα στη θαλάμη.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να μιλήσει με τον ανθυπαστυνόμο και να καταγράψει τις συνθήκες που συνέβη το τραγικό περιστατικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE