ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημοσθένους στα… περί φημών εμπλοκής του στην Ανόρθωση

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημοσθένους στα… περί φημών εμπλοκής του στην Ανόρθωση

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, μίλησε στο Themasports.com .

Διαβάστε: 

ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ στο {ΤS}: «Μου τηλεφωνούν πρώην προέδροι Απόλλωνα – Με ενδιαφέρει η προεδρία στην ομάδα που ήμουν φίλαθλος από μικρός»

Ερωτηθείς κατά το πόσο υπήρξε στο παρελθόν θέμα για να εμπλακεί στα διοικητικά της Ανόρθωσης, απάντησε «Δεν ήταν για Ανόρθωση, αλλά πάντα εννοούσα την ομάδα μου, τον Απόλλωνα. Ποτέ δεν μίλησα με κανέναν και ούτε με άλλη ομάδα. Απλά, όταν είμαι εδώ και χρόνια σε διάφορους χώρους με παράγοντες και προπονητές από άλλες ομάδες, όλοι το ταυτίζουν πως θα εμπλακώ με τη συγκεκριμένη ομάδα. Καμία σχέση… Απλά διατηρώ εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με παράγοντες και προπονητές από άλλες ομάδες και ίσως να ακούστηκε αυτό. Ο Απόλλωνας είναι η ομάδα όπου με ενδιαφέρει και θα ήθελα κάποτε να εμπλακώ με τα διοικητικά αυτής της μεγάλης ομάδας».

Διαβάστε επίσης: 

Μετά τον Αιχμηρό για Δημοσθένους και ομάδα της BIG-6, η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον ίδιον για ποια είναι αυτή

«ΨΗΝΕΤΑΙ» ο Σταύρος Δημοσθένους για ΜΕΓΑΛΗ Κυπριακή ομάδα

The post ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δημοσθένους στα… περί φημών εμπλοκής του στην Ανόρθωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE