LIFESTYLE

Σταύρος Ζαλμάς : Ο «θάνατος» του γνωστού ηθοποιού

Σταύρος Ζαλμάς : Ο «θάνατος» του γνωστού ηθοποιού

DATA[

Θύμα ψευδών δημοσιευμάτων έπεσε ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς, τον οποίο τον «πέθαναν» πριν την ώρα του. Αυτό αποκάλυψε, ο επίσης ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας μετά την επικοινωνία που είχε με τον Σταύρο Ζαλμά.

Από τη μεριά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, διαψεύδοντας την είδηση.

«Απαράδεκτες φήμες κυκλοφορούν περί θανάτου του αγαπημένου Σταύρου Ζαλμά. Έλεος. Τώρα μιλούσα μαζί του. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες τέτοιες φάρσες είναι εκτός ηθικής. Ντροπή» έγραψε.

Να επισημάνουμε, ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Σταύρου Ζαλμά πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δίνει σπάνια συνεντεύξεις.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top