ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άμεσα σε αυτοπεριορισμό ο Υπουργός Άμυνας – Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άμεσα σε αυτοπεριορισμό ο Υπουργός Άμυνας – Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

Σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες θα παραμείνει ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πέτριδης, αφού είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού. 

 

Όπως έγραψε ο ίδιος στο twitter «αυτές τις μέρες θα εργάζομαι από το σπίτι τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα. Ενημερώθηκα ότι άτομο της ελληνικής αντιπροσωπείας άμυνας που επισκέφθηκε πρόσφατα τη χώρα μας διαγνώστηκε θετικό με την επιστροφή του».

Η ανάρτησή του:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE