Πρώτος στόχος για την άμυνα ο Αλάμπα

Πρώτος στόχος για την άμυνα ο Αλάμπα

Πρώτος στόχος για την ενίσχυση της άμυνας, είναι ο Νταβίντ Αλάμπα ο οποίος το καλοκαίρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου.

Οι «Βαυαροί» του πρότειναν νέο συμβόλαιο αλλά με μειωμένες αποδοχές και ο Αλάμπα, δεν δέχθηκε τους συγκεκριμένους όρους. Ετσι, ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον γερμανικό σύλλογο.

Σύμφωνα με την «Tuttosport», ο 28χρονος άσος βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Γιουβέντους και συγκεκριμένα του Αντρέα Πίρλο, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, για την ενίσχυση στο αμυντικό κομμάτι.

Βέβαια, οι «μπιανκονέρι» θα πρέπει να δώσουν… μάχη για την υπογραφή του, μιας και για την περίπτωση του Αλάμπα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και οι Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Από την πλευρά του ο παίκτης επιθυμεί τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ ετησίως και μένει να δούμε ποια ομάδα θα είναι αυτή η οποία θα μπορέσει να του προσφέρει όσα ζητάει.

gazzetta.gr

The post Πρώτος στόχος για την άμυνα ο Αλάμπα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE