Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Η ανάρτηση του τελευταίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής, με την απάντηση που πήρε από Τιμούρ όταν πήρε το δώρο ο Γεωργιανός κόουτς:
«Ο Τιμούρ παραλαμβάνει το έμβλημα της Ανόρθωσης, με το όνομα του χαραγμένο (στην πίσω πλευρλα) λέγοντας ότι θα στολίζει το γραφείο του και χαριτολογώντας είπε αν με διώξετε (ξανά) αυτό θα το έχω για πάντα! Ευχαριστώ…»!
The post Σπέσιαλ δώρο από γνωστό Ανορθωσιάτη σε Τιμούρ – Όλα τα λεφτά η απάντηση του! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις