ΚΥΠΡΟΣ: Εικοσιτέσσερις μετανάστες πέρασαν στο νησί

ΚΥΠΡΟΣ: Εικοσιτέσσερις μετανάστες πέρασαν στο νησί

Εικοσιτέσσερις μετανάστες αποβιβάστηκαν στις ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας, προερχόμενοι από τα Μικρασιατικά παράλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:00 είχε ληφθεί πληροφορία ότι μεταξύ των χωριών Πωμού και Παχύαμμου υπήρχαν παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι φέρεται να αποβιβάστηκαν από πλοιάριο. 

Μέλη της Αστυνομία μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν 16 άνδρες, 3 γυναίκες και 5 ανήλικα παιδιά, όλοι τους από τη Συρία.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για εξακρίβωση των στοιχείων τους, ενώ γίνονται όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για τη μεταφορά τους στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στην Κοκκινοτριμιθιά. 

Σημειώνεται πως την  Πέμπτη είχαν φτάσει άλλοι 18  παράτυποι μετανάστες στην περιοχή Τηλλυρίας και αυτοί μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE