ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 200 τα νέα περιστατικά – Τέσσερις νέοι θάνατοι στο σύνολο – Παρατείνεται η αγωνία

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 200 τα νέα περιστατικά – Τέσσερις νέοι θάνατοι στο σύνολο – Παρατείνεται η αγωνία

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19

Επιπρόσθετα των τριών θανάτων που ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα, ανακοινώνεται ο θάνατος ακόμη ενός άντρα ασθενούς με COVID-19, ηλικίας 80 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η τελική αιτία θανάτου αποδίδεται στη νόσο COVID-19. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 38, 24 άντρες και 14 γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 75 έτη.

Διαβάστε ολόκληρη την επίσημη ενημέρωση από το Tothemaonline.com

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 200 τα νέα περιστατικά – Τέσσερις νέοι θάνατοι στο σύνολο – Παρατείνεται η αγωνία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE