Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «έχει εξασφαλιστεί ειδική άδεια από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, ώστε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου να συνεδριάσει εκτάκτως την Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια».
Η συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί «ενόψει της επικείμενης προκλητικής επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στις 15 Νοεμβρίου στην περίκλειστη περιοχή της κατεχόμενης Αμμοχώστου».
Aπό ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις