ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τρίτος θάνατος μέσα σε λίγες ώρες - Κατέληξε 72χρονος

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τρίτος θάνατος μέσα σε λίγες ώρες - Κατέληξε 72χρονος

 Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει τον θάνατο τριών ασθενών με COVID-19, με τελική αιτία θανάτου τη νόσο COVID-19.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για: Γυναίκα ηλικίας 54 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για άντρα ηλικίας 85 ετών, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό νοσήματα, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, μετά από μεταφορά του από το Σωκράτειο Μέλαθρο Ευγηρίας και για άντρα ηλικίας 72 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Σύμφωνα με τα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 37, 23 άντρες (62%) και 14 γυναίκες (38%), με μέσο όρο ηλικίας τα 75 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE