ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Για εξαιρετικά σοβαρές περιπτώσεις ή ανάγκης η μετακίνηση από και προς Λεμεσό και Πάφο

ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Για εξαιρετικά σοβαρές περιπτώσεις ή ανάγκης η μετακίνηση από και προς Λεμεσό και Πάφο

Για εξαιρετικά σοβαρές περιπτώσεις ή ανάγκης η μετακίνηση από και προς Λεμεσό και Πάφο.


«Ο Υπουργός Υγείας δύναται μόνο σε εξαιρετικά σοβαρές περιπτώσεις και περιπτώσεις αδήριτης ανάγκης, να εγκρίνει κατ’ εξαίρεση μετάβαση εργαζομένων/προσώπων σε οποιεσδήποτε άλλες Υπηρεσίες/Επιχειρήσεις, ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, κατόπιν, σύστασης του καθ’ ύλην αρμόδιου Υπουργείου, για την εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας και της Δημοκρατίας», αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, «Κατόπιν πολλών αιτημάτων που λαμβάνονται αναφορικά με τις εξαιρέσεις από τις μετακινήσεις από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, πέραν από τις περιπτώσεις που αναφέρονται στο σχετικό Διάταγμα και στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας που εκδόθηκε χθες, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το Διάταγμα αρθρο 2.7 β xv, «Ο Υπουργός Υγείας δύναται μόνο σε εξαιρετικά σοβαρές περιπτώσεις και περιπτώσεις αδήριτης ανάγκης, να εγκρίνει κατ’ εξαίρεση μετάβαση εργαζομένων/προσώπων σε οποιεσδήποτε άλλες Υπηρεσίες/Επιχειρήσεις, ή για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, κατόπιν, σύστασης του καθ’ ύλην αρμόδιου Υπουργείου, για την εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας και της Δημοκρατίας».

«Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις/σύνολα κρίνουν ότι εμπίπτουν/πληρούν τα πιο πάνω, δηλαδή είναι εξαιρετικά σοβαρές περιπτώσεις ή αδήριτης ανάγκης, όπως επικοινωνούν με αρμόδιο Υπουργείο για να δοθεί η ανάλογη σύσταση» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE