ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα 12 νεκροί - Αυξάνει νοσοκομεία αναφοράς

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα 12 νεκροί - Αυξάνει νοσοκομεία αναφοράς

Δώδεκα ακόμη άνθρωποι απεβίωσαν την Πέμπτη (12/11) από επιπλοκές του κορωνοϊού στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, με τα θύματα να αυξάνονται συνολικά στα 6.417 άτομα.

Παράλληλα, στη χώρα καταγράφηκαν 214 νέες περιπτώσεις καταγεγραμμένων μολύνσεων κορωνοϊού, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό τους σε 110.095 περιπτώσεις από την έναρξη της επιδημίας στα μέσα Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή, η Υπουργός Υγείας, Χάλα Ζάγιεντ, έδωσε οδηγίες στους Κυβερνήτες των κατά τόπους Περιφερειών να αυξήσουν τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE