Υπ. Υγείας: Ποιοι εξαιρούνται από τα τεστ κορωνοϊού για διακίνηση σε Λεμεσό –Πάφο– Τι θα γίνει με τους φοιτητές

Υπ. Υγείας:  Ποιοι εξαιρούνται από τα τεστ κορωνοϊού για διακίνηση σε Λεμεσό –Πάφο– Τι θα γίνει με τους φοιτητές

Στα νέα αυστηρά μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, αναφέρθηκε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Προκλήσεις».

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε (μετά από σχετικό ερώτημα( στα άτομα που δεν χρειάζονται τεστ κορωνοϊού για να μετακινηθούν στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Όπως σημείωσε, όσα άτομα θα παραλάβουν δικούς τους από το αεροδρόμιο δεν χρειάζονται τεστ, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση προτείνει την κατάργηση της καραντίνας. 

 «Δεν χρειάζεσαι τεστ κορωνοϊού αν πας να πάρεις κάποιον από το αεροδρόμιο. Δεν γίνεται να ζητάς τεστ για κάποιον που πάει στο αεροδρόμιο, είναι εποχή που θα έρθουν και οι φοιτητές. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα και ανάλογα με την κατάταξη των χωρών απαιτείται τεστ ή αυτοπεριορισμός. Πρέπει να καταργηθεί εντελώς η καραντίνα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην αρχή το εφαρμόσαμε υποχρεωτικά για άτομα που έρχονταν από το αεροδρόμιο γιατί ακόμη μαθαίναμε. Η εξαίρεση για χώρες Κατηγορίας Γ’ δίνεται υπό προϋποθέσεις. Υπό αυστηρές προϋποθέσεις όμως».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE