Πετυχημένη «πρόβα» για Αγγλία

Πετυχημένη «πρόβα» για Αγγλία

Με άνεση, η Αγγλία νίκησε 3-0 το Έιρε στο Λονδίνο σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει των δύο αναμετρήσεων του Nations League με Βέλγιο την Κυριακή και Ισλανδία την ερχόμενη Τετάρτη αντίστοιχα.

Με πολλές αλλαγές και πολλούς αναπληρωματικούς, η Αγγλία νίκησε το γειτονικό Έϊρε 3-0 στο Λονδίνο σε φιλικό μας για την καλύτερη προετοιμασία των «τριών λιονταριών» για τα ματς του Nations league κόντρα σε Βέλγο και Ισλανδία Κυριακή και Τετάρτη αντίστοιχα.

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τους αναπληρωματικούς του έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε.

Ο Μαγκουάιρ στο 16’ έκανε το 1-0 απο τη σέντρα του Ουίνγκς, ο Σάντσο στο 31’ το 2-0 μετά την προσπάθεια του Γκρίλις για να έρθει το πέναλτι του Κάλβερτ-Λιούιν στο 56’ να «σφραγίσει» τη νίκη των γηπεδούχων.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Πετυχημένη «πρόβα» για Αγγλία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE