Κορωνοϊός: Πληροφορίες για νέο ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων σήμερα στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Πληροφορίες για νέο ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων σήμερα στην Ελλάδα

Εκατοντάδες rapid test στη Θεσσαλονίκη - Στα 2.917 το ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων έως τώρα Για νέο ρεκόρ κρουσμάτων του κορωνοϊού σήμερα κάνουν λόγο πληροφορίες που έγιναν γνωστές την τελευταία ώρα.

Εως τώρα, ο μεγαλύτερος ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων ήταν 2.917 στις 5 Νοεμβρίου, ακριβώς πριν από μία εβδομάδα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες και σήμερα ο μεγαλύτερος αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων εντοπίζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου έγιναν εκατοντάδες τεστ έξω από το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ωστόσο, κρίσιμο στοιχείο για τον αριθμό των κρουσμάτων που θα ανακοινωθούν είναι τα πόσα θετικά θα ενσωματωθούν στη σημερινή ανακοίνωση ή αν θα «μοιρασθούν» στα δύο, όπως είχε συμβεί προ ημερών, όταν είχαν γίνει μαζικά rapid test στην παραλία.

Επισημαίνεται ότι οι ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ περιλαμβάνουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, θανάτους, διασωληνώσεις από τις 3 το μεσημέρι της μιας μέρας έως τις 3 το μεσημέρι της επόμενης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλος θα είναι και σήμερα ο αριθμός των θανάτων που θα ανακοινωθούν.

ΠΗΓΗ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE