ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά οι γραπτές εξετάσεις για θέσεις εισδοχής στη Δημόσια Υπηρεσία, οδηγίες από Υπ. Παιδείας

Κανονικά οι γραπτές εξετάσεις για θέσεις εισδοχής στη Δημόσια Υπηρεσία, οδηγίες από Υπ. Παιδείας

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ενημερώνει το κοινό ότι θα διεξαχθούν κανονικά οι Γραπτές Εξετάσεις για Πρόσληψη στο Δημόσιο, των οποίων η αρχική κλίμακα δεν υπερβαίνει την κλίμακα Α8 του κυβερνητικού μισθολογίου και για τις οποίες απαιτείται ως βασικό προσόν πανεπιστημιακό δίπλωμα ή ισότιμο προσόν (14/11/2020). 

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα Δελτία Υποψηφίων των έγκυρων αιτητών για συμμετοχή στις πιο πάνω Γραπτές, καθώς και οι Κανονισμοί των Εξετάσεων βρίσκονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://eservices.moec.gov.cy/ypexams/EPD/ (Έντυπα Συμμετοχής στις Εξετάσεις/ Δελτίο Υποψηφίου/ Κανονισμοί Εξέτασης).

Για να καταστεί δυνατή η πρόσβαση στην πιο πάνω ηλεκτρονική πλατφόρμα θα πρέπει να εισαχθεί το email του λογαριασμού και ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιήθηκε κατά την υποβολή της αίτησης για συμμετοχή στις πιο πάνω Εξετάσεις. 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραίτητα να εκτυπώσουν το Δελτίο Υποψηφίου και να το παρουσιάσουν μαζί με την ταυτότητά τους την ημέρα της εξέτασης στο εξεταστικό τους κέντρο. Επίσης, οι υποψήφιοι, πριν την προσέλευσή τους στην εξέταση, υποχρεούνται να διαβάσουν προσεκτικά όλες τις οδηγίες και τους Κανονισμούς της Εξέτασης που βρίσκονται στον πιο πάνω ιστότοπο.

Τονίζεται ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει δεκτό οποιοδήποτε αίτημα για αλλαγή εξεταστικού κέντρου. Κάποιοι υποψήφιοι έχουν αιτηθεί κατά την υποβολή της αίτησής τους να εξεταστούν σε εξεταστικά κέντρα εκτός της επαρχίας διαμονής τους.  Επισημαίνεται ότι μετά από σχετική άδεια από την Αστυνομία Κύπρου επιτρέπεται η μετακίνηση αυτών των υποψηφίων από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, καθώς και μεταξύ των δύο Επαρχιών, επιδεικνύοντας το Δελτίο Υποψηφίου και την ταυτότητά τους, στην περίπτωση που αυτά ζητηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να εφαρμόζονται πιστά όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού. Όλοι οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα με τον απαραίτητο εξοπλισμό (μάσκες κτλ.) που προβλέπεται από τη νομοθεσία και τα σχετικά διατάγματα/οδηγίες που θα ισχύουν κατά την ημέρα της εξέτασης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να παρακολουθούν την ειδική ιστοσελίδα http://epd.moec.gov.cy για οποιαδήποτε πρόσθετη ενημέρωση.
Σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος το κοινό καλείται να επικοινωνεί με την Υπηρεσία Εξετάσεων στα τηλέφωνα 22582933 και 22582934.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top