Το Υπ. Υγείας θα επιτρέψει τη μετάβαση προσώπων μεταξύ Επαρχιών που θα παρακαθίσουν σε εξετάσεις

Το Υπ. Υγείας θα επιτρέψει τη μετάβαση προσώπων μεταξύ Επαρχιών που θα παρακαθίσουν σε εξετάσεις

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι κατόπιν αιτήματος του Υπουργείου Οικονομικών θα επιτραπεί η μετάβαση προσώπων μεταξύ Επαρχιών, που θα παρακαθίσουν σε εξετάσεις.


Σε ανακοίνωσή του, το αρμόδιο Υπουργείο αναφέρει συγκεκριμένα ότι πρόκειται για την εξέταση στις Δημοσιονομικές και Λογιστικές Οδηγίες, στους περί Προσφορών του Δημοσίου Νόμους και (Γενικούς) Κανονισμούς και στους Κανονισμούς Αποθηκών, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 9 π.μ. – 12 μ..

Η εν λόγω εξέταση διεξάγεται σε χώρους δημόσιων σχολείων της Λευκωσίας, για τους αιτητές των Επαρχιών Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, και της Λεμεσού για τους αιτητές των Επαρχιών Λεμεσού και Πάφου.

Επίσης, η απόφαση αφορά στην εξέταση σύμφωνα με τους περί Αξιολόγησης Υποψηφίων για Διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμους, η οποία διεξάγεται σε χώρους δημόσιων σχολείων της Λευκωσίας, της Λεμεσού, της Λάρνακας, της Αμμοχώστου και της Πάφου, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, ενώ την  Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 2.30 μ.μ. – 4.00μ.μ. θα διεξαχθεί εξέταση στους περί Δημόσιας Υπηρεσίας Νόμους, στους περί Δημόσιας Υπηρεσίας Κανονισμούς και στις Γενικές Διατάξεις.
 
Επισημαίνεται από το Υπουργείο Υγείας ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση τα πρόσωπα που θα παρακαθίσουν στις πιο πάνω εξετάσεις να προσκομίζουν το δελτίο συμμετοχής τους στην εξέταση, καθώς και το δελτίο ταυτότητάς τους.
 
Για περισσότερες διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE