Ανησυχεί το ΕΒΕ Λεμεσού για οικονομικές επιπτώσεις από τα περιοριστικά μέτρα

Ανησυχεί το ΕΒΕ Λεμεσού για οικονομικές επιπτώσεις από τα περιοριστικά μέτρα

Την έντονη ανησυχία του από τις οικονομικές επιπτώσεις σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους της Επαρχίας Λεμεσού εκφράζει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης και ζητά μέτρα στήριξης.

Σε ανακοίνωση του, αναφέρει πως «έχοντας λάβει γνώση του γενικού περιγράμματος των μέτρων που θα ισχύσουν από σήμερα για την επαρχία Λεμεσού, με σκοπό τον περιορισμό των επιπτώσεων της πανδημίας, το ΕΒΕΛ εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις που θα προκύψουν, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν επιχειρήσεις και εργαζόμενους».

Το ΕΒΕΛ εκφράζει την ελπίδα ότι στις διευκρινιστικές ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν αργότερα σήμερα από τους αρμόδιους Υπουργούς, θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα που θα περιορίσουν την όποια ζημιά στις επιχειρήσεις, «πλείστες από τις οποίες έχουν ήδη πληρώσει ακριβό τίμημα από την έναρξη της πανδημίας».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE