Το «βιολί» της...

Το «βιολί» της...

Οι Κέλτες κατέκτησαν το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα Σκωτίας και το 46ο στην ιστορία τους, μετά την ήττα της Αμπερντίν από την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Από την στιγμή που η Ρέιντζερς υποβιβάστηκε λόγω χρεών, η Σέλτικ παίζει μόνη της εντός συνόρων. Ακόμα κι όταν δεν φτιάχνει ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν ευρωπαϊκή επιτυχία, μέσα στην Σκωτία δεν έχει πρόβλημα. Οι Κέλτες κατέκτησαν το τέταρτο σερί πρωτάθλημα και 46ο στην ιστορία τους, αφού μετά την ήττα της Αμπερντίν με 1-0 από την Νταντί Γιουνάιτεντ διατήρησαν την διαφορά 11 βαθμών, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος, σηκώνοντας την κούπα δίχως να αγωνιστούν.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE