ΚΥΠΡΟΣ- ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Αυτοί μπορούν να διακινούνται από και προς Λεμεσό – Πάφο - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ- ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Αυτοί μπορούν να διακινούνται από και προς Λεμεσό – Πάφο - ΒΙΝΤΕΟ

Πολλές ερωτήσεις έγιναν  σχολίασε η Υπ. Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου αναφορικά με το ποιοι θα μπορούν να διακινούνται από και προς Λεμεσό και Πάφο.

Η Υπ. Εργασίας ανέφερε ότι επιτρέπεται η μεταφορά προϊόντων, εμπορευμάτων και πρώτων υλών σε επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως επαρχίας, που παραμένουν δραστηριοποιημένες, πάντα όμως διακίνηση με την παρουσίασης της παραγγελίας από το πρόσωπο/οδηγό ή διανομέα.

Επίσης, συμπλήρωσε η κ. Αιμιλιανίδου ότι επιτρέπεται η διακίνηση εργαζομένων οι οποίοι είναι απολύτως αναγκαίοι για τη λειτουργία των δραστηριοποιημένων επιχειρήσεων, εξαιρουμένων των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου ή αυτών που εξυπηρετούν κοινό.

Ανέφερε ως παραδείγματα τα εργοτάξια, την οικοδομική βιομηχανία, βιομηχανία τροφίμων, εγκαταστάσεις πετρελαίων, στη βιομηχανία φαρμάκων, επιχειρήσεις ταχυμεταφορών ή διακίνηση για σκοπούς συντηρήσεων ή επιδιορθώσεων.

Όλα αυτά θα μπορέσουν να διακινηθούν είπε η Ζέτα Αιμιλιανίδου. Επιπρόσθετα θα μπορούν να διακινούνται εργαζόμενοι σε ουσιώδεις επιχειρήσεις του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα (ΑΗΚ, Ύδρευση) ενώ το ίδιο θα γίνει με γεωργούς και κτηνοτρόφους παρουσιάζοντας σχετικά έγγραφα.

Διαζευγμένοι γονείς θα μπορούν να βλέπουν τα παιδιά τους παρουσιάζοντας διάταγμα του Δικαστηρίου κατέληξε η Υπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (μετά το 09:50)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.