Δικηγόρος Μαραντόνα: «Ο Ντιέγκο θα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης»

Δικηγόρος Μαραντόνα: «Ο Ντιέγκο θα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης»

Σε πρόγραμμα απεξάρτησης θα μπει ο Ντιέγκο Μαραντόνα, μόλις βγει από το νοσοκομείο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του.

Ο Ντιεγκίτο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που είχαν βρει οι γιατροί και την Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Αργεντίνου θρύλου, Ματίας Μόρλα, θα μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για να «πολεμήσει» τον εθισμό του στο αλκόολ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος του:

«Ο Ντιέγκο είναι υγιής και θέλει να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Είναι προγραμματισμένο ότι θα βγει από το νοσοκομείο μέσα στην ημέρα. Το καλό είναι πως ο Ντιέγκο είναι μαζί μας, είναι σταθερός.

Πέρασε ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και πιστεύω πως ήταν ένα θαύμα ότι ανακάλυψαν το αιμάτωμα στον εγκέφαλό του, που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή»

Πηγή: sdna.gr

The post Δικηγόρος Μαραντόνα: «Ο Ντιέγκο θα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE