Ανάρτηση του Βρετανού Υπ. Εξωτερικών για τη συνομιλία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ανάρτηση του Βρετανού Υπ. Εξωτερικών για τη συνομιλία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Τη στήριξη του Λονδίνου σε μία λύση του Κυπριακού επαναβεβαίωσε στη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη νωρίτερα σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter.


«Το Ηνωμένο Βασίλειο ενθαρρύνει όλες τις πλευρές να εμπλακούν στις ειρηνευτικές συνομιλίες στην Κύπρο», ανέφερε ο κ. Ράαμπ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είχε εκφράσει την πρόθεση να αναλάβει ενεργότερο ρόλο στο Κυπριακό σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν από δύο εβδομάδες.


 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE