ΚΥΠΡΟΣ: Εγκρίθηκαν από το Υπουργικό τα μέτρα - Σε λίγο ανακοινώνονται

ΚΥΠΡΟΣ: Εγκρίθηκαν από το Υπουργικό τα μέτρα - Σε λίγο ανακοινώνονται

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 20:00 το Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο φαίνεται πως κλείδωσαν τα μέτρα μετά από εισηγήσεις των ειδικών αλλά και αυτά που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε στο μυαλό του τις τελευταίες μέρες.

Η ανακοίνωση των μέτρων θα γίνει μετά το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Lockdown και «λουκέτα» σε Λεμεσό – Πάφο

Όπως αποφασίστηκε σε τοπικό lockdown μπαίνουν Λεμεσός και Πάφος, ενώ θα απαγορεύεται η διακίνηση από και προς τις δύο πόλεις

Επιπρόσθετα στις δύο επαρχίες που θεωρούνται υψηλού κινδύνου «λουκέτα» θα βάλουν χώροι εστίασης/ψυχαγωγίας ενώ κλειστά θα παραμείνουν και τα γυμναστήρια.

Τα λύκεια κλείνουν μέχρι τέλος του μήνα και συνεχίζουν με τηλεκπαιδευση ενώ τέλος μπαίνουν και στις δεξιώσεις.

Παράλληλα το «κέρφιου» θα ξεκινά από πολύ πιο νωρίς (20:00 ή 21:00) το βράδυ

Μέτρα και στην υπόλοιπη Κύπρο

Δέσμη μέτρων θα ανακοινωθεί και για την υπόλοιπη Κύπρο αναφορικά με τις συναθροίσεις ατόμων ενώ απαγορευτικά θα μπει και σε εκδηλώσεις.

Από τα νέα μέτρα επηρεάζονται και εξωσχολικές δραστηριότητες παιδιών.΄

Τα μέτρα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το τέλος του μήνα όταν και θα γίνει επαναξιολόγηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE