ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Συνέχεια στα μαύρα ρεκόρ - Στα 2.752 τα νέα κρούσματα - 43 θάνατοι σε ένα 24ωρο

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Συνέχεια στα μαύρα ρεκόρ - Στα 2.752 τα νέα κρούσματα - 43 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Άλλους δύο νεκρούς από κορωνοϊό, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε έξι το τελευταίο διήμερο.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας και οι τρεις ασθενείς είχαν τελική αιτία θανάτου τη νόσο COVID-19.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για: -Γυναίκα ηλικίας 92 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. -Άντρας ηλικίας 71 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. -Γυναίκα ηλικίας 62 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Σύμφωνα με τα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 32, 19 άντρες (59%) και 13 γυναίκες (41%), με μέσο όρο ηλικίας τα 74 έτη.

Συνολικά 297 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 82 (27.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 82.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 347 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Επίσης, έχουμε 43 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 909 θανάτους συνολικά στη χώρα. 369 (40.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

LIVE: Λετυμπιώτης «Η δυσαρέσκεια μας με το ΗΒ έχει εκφραστεί με τον πλέον διπλωματικό τρόπο» - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα»

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE