ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα ο Νίκος Δένδιας

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε καραντίνα ο Νίκος Δένδιας

Σε προληπτική καραντίνα τέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο Νίκος Δένδιας μπήκε σε καραντίνα μετά από συνάντηση με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κοροναϊό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για τον έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είδε μια σειρά υπηρεσιακών παραγόντων.

Σημειώνεται πως από την έναρξη της πανδημίας έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα αρκετοί υπουργοί, χωρίς βέβαια να νοσήσουν από τον κοροναϊό, ενώ θετική είχε διαγνωστεί το προηγούμενο διάστημα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE