Χάνει για πολύ καιρό τον Μπουνόζα…

Χάνει για πολύ καιρό τον Μπουνόζα…

Η ΑΕΛ ενημερώνει πως ο Μπουνόζα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα μείνει εκτός για περίπου 2 μήνες.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση ενώ το τελευταίο του παιχνίδι ήταν απέναντι στον Ερμή, στις 31 Οκτωβρίου στη νίκη της ομάδας του με 2-1.

Αναλυτικά:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο Γκορνταν Μπουνοζα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κοίλης στην μέση και θα επιστρέψει στα γήπεδα σε 2 περίπου μήνες».

The post Χάνει για πολύ καιρό τον Μπουνόζα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE