Παραδίδει στοιχεία για πιθανά σκάνδαλα ο Παύλος Μυλωνάς στην Έμιλυ Γιολίτη

Παραδίδει στοιχεία για πιθανά σκάνδαλα ο Παύλος Μυλωνάς στην Έμιλυ Γιολίτη

Συνάντηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ Παύλου Μυλωνά με την Υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτυ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη (11/11), για παράδωση στοιχείων που αφορούν σκάνδαλα.

Ο βουλευτής Λεμεσού κ. Παύλος Μυλωνάς θα πραγματοποιήσει συνάντηση σήμερα στις 12:00 με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Έμιλυ Γιολίτη στο γραφείο της.

Σκοπός της συνάντησης είναι να παραδώσει όσα στοιχεία κατέχει για ενδεχόμενα σκάνδαλα χρηματισμού, αμέλειας και κατάχρησης εξουσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.