Το CAS «κάθεται» για Ντόσα Τζούνιορ…

Το CAS «κάθεται» για Ντόσα Τζούνιορ…

Πριν περίπου ένα χρόνο, ο Ντόσα Τζούνιορ έκανε μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του με την ΑΕΛ και αποχώρησε από την ομάδα.

Διαβάστε: Υπόθεση Ντόσσα: Τι ΕΚΑΝΕ η διοίκηση για να ΚΑΛΥΨΕΙ τα νώτα της…

Οι δύο πλευρές, που δεν τα βρήκαν ποτέ όσον αφορά τα οικονομικά, και τις απαιτήσεις του παίκτη, θα οδηγηθούν στο CAS (Ανώτατο Δικαστήριο του Αθλητισμού) για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο Ντόσα ζητούσε να του καταβληθούν οι μισθοί των τελευταίων μηνών και κάποια άλλα πριμ από την κατάκτηση του κυπέλλου, με τη διοίκηση Ανδρέα Σοφοκλέους να μην το κάνει δεκτό και να έρχεται σε «κόντρα» με τον ποδοσφαιριστή.

Η δίκη ορίστηκε για τις 8 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης: Yπόθεση ΝΤΟΣΣΑ: «Ακριβώς η ΙΔΙΑ υπόθεση με Λούκας Σόουζα»

The post Το CAS «κάθεται» για Ντόσα Τζούνιορ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE