Φωτορεπορτάζ – Οι καλύτερες στιγμές του Street Life Festival της Λεμεσού σε εικόνες

Φωτορεπορτάζ – Οι καλύτερες στιγμές του Street Life Festival της Λεμεσού σε εικόνες

Χιλιάδες κάτοικοι της συμπρωτεύουσας και μη, περιηγήθηκαν στα υπαίθρια παζαράκια του μοναδικού Street Life Festival, το οποίο έχει καταστεί θεσμός.

Tα γραφικά δρομάκια της οδού Σαριπόλου γέμισαν με χρώματα, χειροτεχνίες, παιχνίδια, χορογράφους,  skateboard, ζογκλέρ, body painters και μουσική από γνωστούς DJ.

Φουτουριστικές εικόνες σε μία έκρηξη καλλιτεχνίας, με έντονους ρυθμούς και γραφικές εικόνες που δημιουργούν μια funky αίσθηση στους επισκέπτες της οδούς Σαριπόλου.

Απολαύστε τα καλύτερα φωτογραφικά highlight της ημέρας.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE