Φωτορεπορτάζ – Οι καλύτερες στιγμές του Street Life Festival της Λεμεσού σε εικόνες

Φωτορεπορτάζ – Οι καλύτερες στιγμές του Street Life Festival της Λεμεσού σε εικόνες

Χιλιάδες κάτοικοι της συμπρωτεύουσας και μη, περιηγήθηκαν στα υπαίθρια παζαράκια του μοναδικού Street Life Festival, το οποίο έχει καταστεί θεσμός.

Tα γραφικά δρομάκια της οδού Σαριπόλου γέμισαν με χρώματα, χειροτεχνίες, παιχνίδια, χορογράφους,  skateboard, ζογκλέρ, body painters και μουσική από γνωστούς DJ.

Φουτουριστικές εικόνες σε μία έκρηξη καλλιτεχνίας, με έντονους ρυθμούς και γραφικές εικόνες που δημιουργούν μια funky αίσθηση στους επισκέπτες της οδούς Σαριπόλου.

Απολαύστε τα καλύτερα φωτογραφικά highlight της ημέρας.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE