Φωτορεπορτάζ – Οι καλύτερες στιγμές του Street Life Festival της Λεμεσού σε εικόνες

Φωτορεπορτάζ – Οι καλύτερες στιγμές του Street Life Festival της Λεμεσού σε εικόνες

Χιλιάδες κάτοικοι της συμπρωτεύουσας και μη, περιηγήθηκαν στα υπαίθρια παζαράκια του μοναδικού Street Life Festival, το οποίο έχει καταστεί θεσμός.

Tα γραφικά δρομάκια της οδού Σαριπόλου γέμισαν με χρώματα, χειροτεχνίες, παιχνίδια, χορογράφους,  skateboard, ζογκλέρ, body painters και μουσική από γνωστούς DJ.

Φουτουριστικές εικόνες σε μία έκρηξη καλλιτεχνίας, με έντονους ρυθμούς και γραφικές εικόνες που δημιουργούν μια funky αίσθηση στους επισκέπτες της οδούς Σαριπόλου.

Απολαύστε τα καλύτερα φωτογραφικά highlight της ημέρας.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.