Συνομιλία Μπορέλ - Τατάρ: Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί

Συνομιλία Μπορέλ - Τατάρ: Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί

Την εκτίμηση ότι «η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί», εξέφρασε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική, Ζοζέπ Μπορέλ, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μετά από συνομιλία που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ.

 

Σε προσωπική του ανάρτηση, ανακοινώνοντας τη συνομιλία, ο Ύπατος Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «χτίζοντας επί της προηγηθείσας σκληρής δουλειάς, όλες οι προσπάθειες είναι απαραίτητες για βιώσιμες λύσεις που να βασίζονται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για αμοιβαία εμπιστοσύνη στην Ανατολική Μεσόγειο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE