Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ με Μπάιντεν

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ με Μπάιντεν

Η Καγκελάριος της Γερμανίας, `Αγκελα Μέρκελ, τηλεφώνησε για πρώτη φορά στον Τζο Μπάιντεν μετά τη νίκη του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, τον συνεχάρη και συζήτησε μαζί του τα πρώτα σημεία μιας πιθανής γρήγορης και καλής συνεργασίας.


Η Καγκελάριος και ο εκλεγμένος Αμερικανός Πρόεδρος συμφώνησαν ότι η διατλαντική συνεργασία έχει μεγάλη σημασία ενόψει του πλήθους των παγκόσμιων προκλήσεων, σύμφωνα με το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTL. Την πληροφορία του RTL επιβεβαίωσε και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Γερμανίας, Στέφεν Ζάιμπερτ, ο οποίος δήλωσε ότι "η Καγκελάριος Μέρκελ συνεχάρη τον ίδιο και την Αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις για την επιτυχία τους. Επιπλέον, η Καγκελάριος εξέφρασε την επιθυμία για στενή και πλήρους εμπιστοσύνης μελλοντική συνεργασία".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE