«Θα μας κάνετε και τέττε» - «Σφάχτηκαν» στον αέρα του ΡΙΚ Κυπριανού- Δίπλαρος – «Εγώ δεν ξέρω να δέρνω» - BINTEO

«Θα μας κάνετε και τέττε» - «Σφάχτηκαν» στον αέρα του ΡΙΚ Κυπριανού- Δίπλαρος – «Εγώ δεν ξέρω να δέρνω» - BINTEO

«Άναψαν τα αίματα» στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Από Μέρα σε Μέρα» το μεσημέρι της Τρίτης 10/11.

Πρωταγωνιστές ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και ο αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιος Δίπλαρος.

Αφορμή στάθηκε η παρέμβαση του κύριου Κυπριανού με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό να λέει στον γ.γ του ΑΚΕΛ πως βγήκε στην εκπομπή: «Για να μας κάμει τέττε και να μας βάλει φίμωτρο» με τον Ά. Κυπριανού να απαντά πως: «Δεν ξέρω να δέρνω».

«Είστε ο τελευταίος που δικαιούστε να μιλάτε» είπε ο κ. Κυπριανού με τον κ. Δίπλαρο να απαντά πως για τη διαφθορά δεν μπορεί να μιλά το ΑΚΕΛ τονίζοντας πως αρκετά στελέχη του ΑΚΕΛ έχουν συλληφθεί και καταδικαστεί.

Οι δύο άντρες χρησιμοποιήσαν σκληρούς χαρακτηρισμούς, με τον κ. Δίπλαρο να τονίζει πως στο τέλος θα μιλήσει κάλπη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE