Συζητά ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στους πάγκους ο Τάσος Κυριάκου…

Συζητά ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στους πάγκους ο Τάσος Κυριάκου…

Ο Τάσος Κυριάκου, θεωρείται ο επικρατέστερος να αναλάβει τον Διγενή Μόρφου, ύστερα απο την πρόσφατη διακοπή της συνεργασίας με τον Κώστα Λοίζου (ήταν για τρία χρόνια στην ομάδα). 

Ο Λεμεσιανός τεχνικός, θα έχει προσεχώς συνάντηση με τους διοικούντες την προσφυγική ομάδα, όπου θα ξεκαθαρίσει αν θα αναλάβει τα γκέμια.

O Διγενής βρίσκεται στην καυτή ζώνη, αφού σε 10 αγώνες έχει… μαζέψει μόνο 8 βαθμούς.

Στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας συμμετέχουν 18 ομάδες και θα πέσουν έξι στην Γ’ κατηγορία.

The post Συζητά ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στους πάγκους ο Τάσος Κυριάκου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE