Η πιο ρομαντική ευχή στον… 25άρη Νικ από την όμορφη Χριστίνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η πιο ρομαντική ευχή στον… 25άρη Νικ από την όμορφη Χριστίνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

O Nικόλας Ιωάννου κλείνει 25 χρόνια ζωής και η ευχή της κοπέλας του, Χριστίνας ήταν η πιο ρομαντική.

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή έγραψε : «Χρόνια πολλά στον άντρα της ζωής μου, στον σύντροφο της ψυχής μου που κάνει την καρδιά μου να κτυπά. Εύχομαι να έχεις όλη την ευτυχία που αντέχει η καρδιά σου, το χαμόγελο σου και να πάρεις όλα τα καλά του κόσμου. Εις υγείαν περισσότερων χρόνων ευτυχίας».

Η δημοσίευση της: 

The post Η πιο ρομαντική ευχή στον… 25άρη Νικ από την όμορφη Χριστίνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες στο Οβάλ Γραφείο για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE