Ειρηνευτική δύναμη: Εντείνονται οι προσπάθειες για παρακολούθηση εξελίξεων στα Βαρώσια

Ειρηνευτική δύναμη: Εντείνονται οι προσπάθειες για παρακολούθηση εξελίξεων στα Βαρώσια

Η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο εντείνει τις προσπάθειές της για παρακολούθηση των εξελίξεων στα Βαρώσια, ανέφερε πηγή εντός της ειρηνευτικής δύναμης.



Σε ερώτηση για την αντίδραση της αποστολής των Ηνωμένων Εθνών σε επιστολή που στάληκε πρόσφατα από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών στην επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, σε σχέση με τις εξελίξεις στην περίκλειστη πόλη, πηγή των ΗΕ ανέφερε ότι το αστυνομικό και στρατιωτικό προσωπικό της δύναμης συντονίζεται εσωτερικά, ώστε να εντείνει τις προσπάθειές του για παρακολούθηση της κατάστασης στα Βαρώσια.

«Είμαστε απασχολημένοι με το να παρακολουθούμε, να παρατηρούμε και να αναφέρουμε όλα όσα συμβαίνουν εκεί, μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχουμε», προσθέτει η ίδια πηγή, σημειώνοντας πως η αποστολή των ΗΕ δίνει ακολούθως αναφορά στα κεντρικά, στη Νέα Υόρκη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Πάφου - Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα

LIVE: Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Πάφου - Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE