ΚΥΠΡΟΣ: Αναβλήθηκε η Ad Hoc συνεδρία για Λίστα Γιωρκάτζη – Σε αυτοπεριορισμό ο Πρόεδρος της Βουλής

ΚΥΠΡΟΣ: Αναβλήθηκε η Ad Hoc συνεδρία για Λίστα Γιωρκάτζη – Σε αυτοπεριορισμό ο Πρόεδρος της Βουλής

Μόλις τώρα ενημερώθηκε το προσωπικό της βουλής πως η συνεδρία της Αd Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Λίστα Γιωρκάτζη έχει αναβληθεί.

Η Επιτροπή για τηΔιερεύνηση Θεμάτων που Aφορούν σε Δάνεια Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων, αναβάλλεται, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για νέα ημερομηνία.

Όπως πληροφορούμαστε, ο Πρόεδρος της Βουλής μπήκε προληπτικά σε αυτοπεριορισμό καθώς είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Ο κ. Αδάμου έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματά του.

Σημειώνουμε πως η επαφή δεν ήταν στενή, αλλά προληπτικά και με βάση τα πρωτόκολλα έχει προχωρήσει σε διενέργεια εξέτασης και αυτοπεριορισμό.

Σημειώνουμε πως σε χθεσινό μας ρεπορτάζ επισημαίναμε πως στην Βουλή συζητούνται νέοι τρόπου εργασίας, με το ενδεχόμενο τηλεργασίας να πέφτει στο τραπέζι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE