ΚΥΠΡΟΣ: Αναβλήθηκε η Ad Hoc συνεδρία για Λίστα Γιωρκάτζη – Σε αυτοπεριορισμό ο Πρόεδρος της Βουλής

ΚΥΠΡΟΣ: Αναβλήθηκε η Ad Hoc συνεδρία για Λίστα Γιωρκάτζη – Σε αυτοπεριορισμό ο Πρόεδρος της Βουλής

Μόλις τώρα ενημερώθηκε το προσωπικό της βουλής πως η συνεδρία της Αd Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Λίστα Γιωρκάτζη έχει αναβληθεί.

Η Επιτροπή για τηΔιερεύνηση Θεμάτων που Aφορούν σε Δάνεια Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων, αναβάλλεται, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για νέα ημερομηνία.

Όπως πληροφορούμαστε, ο Πρόεδρος της Βουλής μπήκε προληπτικά σε αυτοπεριορισμό καθώς είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Ο κ. Αδάμου έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματά του.

Σημειώνουμε πως η επαφή δεν ήταν στενή, αλλά προληπτικά και με βάση τα πρωτόκολλα έχει προχωρήσει σε διενέργεια εξέτασης και αυτοπεριορισμό.

Σημειώνουμε πως σε χθεσινό μας ρεπορτάζ επισημαίναμε πως στην Βουλή συζητούνται νέοι τρόπου εργασίας, με το ενδεχόμενο τηλεργασίας να πέφτει στο τραπέζι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE