Θα κάνει… ΠΑΡΕΑ στον Σάντος ο Μεντόγεβιτς

Θα κάνει… ΠΑΡΕΑ στον Σάντος ο Μεντόγεβιτς

Τρεις κίτρινες συμπλήρωσε ο Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς στον τελευταίο αγώνα με την Πάφο. Η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στο επόμενο ματς, με την Ανόρθωση στο Τσίρειο, την μεθεπόμενη Κυριακή. 

Eίχαν την επιλογή να αποφασίσουν, αν θα καθόταν με Ανόρθωση ή στο Λεμεσιανό ντέρμπι μια εβδομάδα αργότερα.

Τούτο σημαίνει ότι ο “Μεντό” θα επανέλθει στον αγώνα με την ΑΕΚ για το κύπελλο, τρεις μέρες αργότερα.

Στην αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Ανόρθωση, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ Μπρούνο Σάντος, αναμένεται να επανέλθει ο συμπατριώτης του Έουλερ.

Ο τελευταίος αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία μετά δυο μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ σημερινή του ανάρτηση στα Κοινωνικά Δίκτυα

The post Θα κάνει… ΠΑΡΕΑ στον Σάντος ο Μεντόγεβιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE