ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 17χρονης - Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 17χρονης - Βοηθήστε να εντοπιστεί  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην Λευκωσία, από τις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας, 9 Νοεμβρίου, 2020, η Ελευθερία Κουφού, 17 ετών.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με μακριά καστανόξανθα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της φορούσε σκούρα ρούχα και άσπρα παπούτσια.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.                                              

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE