ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 17χρονης - Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγνοείται η τύχη 17χρονης - Βοηθήστε να εντοπιστεί  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι, ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην Λευκωσία, από τις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας, 9 Νοεμβρίου, 2020, η Ελευθερία Κουφού, 17 ετών.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με μακριά καστανόξανθα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της φορούσε σκούρα ρούχα και άσπρα παπούτσια.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία της, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.                                              

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.