Η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών Κύπρου – ΕΤΟΙΜΗ για να… ΠΕΤΑΞΕΙ για Ελλάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών Κύπρου – ΕΤΟΙΜΗ για να… ΠΕΤΑΞΕΙ για Ελλάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων της πραγματοποίησε σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ, στην παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, πλην του Γρηγόρη Κάστανου, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής αύριο στην Αθήνα.

Η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για την Ελλάδα αύριο το πρωί  και το απόγευμα, στις 17:30 θα προπονηθεί στο Στάδιο της Ριζούπολης το οποίο θα φιλοξενήσει το φιλικό αγώνα Ελλάδας – Κύπρου την Τετάρτη στις 16:45.  Θα προηγηθεί αύριο στις 17:00 η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας ομάδας.

Σήμερα το πρωί όλα τα μέλη της αποστολής της Εθνικής μας υποβλήθηκαν σε τεστ Covid-19 και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Στην κλήση βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ Λάρνακας: Αντρέας Μακρής, Θωμάς Ιωάννου
ΑΕΛ Λεμεσού: Μηνάς Αντωνίου, Χάρης Κυριάκου, Βασίλης Παπαφώτης
Ανόρθωση Αμμοχώστου: Δημήτρης Χριστοφή, Κωστάκης Αρτυματάς
ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας: Χρίστος Σιέλης
Απόλλων Λεμεσού: Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου
Εθνικός Άχνας: Μάριος Ηλία
Ολυμπιακός Λευκωσίας: Νεόφυτος Μιχαήλ
Ομόνοια Λευκωσίας: Ιωάννης Κούσουλος, Μαρίνος Τζιωνή, Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοϊζος Λοϊζου, Χαράλαμπος Κυριακίδης
Frosinone Calcio: Γρηγόρης Κάστανος
Hibernian F.C.: Άλεξ Γκόγκιτς
Nottingham Forest: Νικόλας Ιωάννου
Salernitana 1919: Ανδρέας Καρώ

Πηγή: www.cfa.com.cy

The post Η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών Κύπρου – ΕΤΟΙΜΗ για να… ΠΕΤΑΞΕΙ για Ελλάδα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Το οργανωμένο έγκλημα είναι εισαγόμενο και μετεξελίσσεται, είπε την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου συζητήθηκε το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, με συμμετοχή και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Θεμιστού Αρναούτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE