Προ των πυλών τα νέα μέτρα- Πότε ανακοινώνει αποφάσεις ο Πρόεδρος

Προ των πυλών τα νέα μέτρα- Πότε ανακοινώνει αποφάσεις ο Πρόεδρος

Την κατάσταση στα χέρια του παίρνει απόψε (9/11) ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων που εμφανίστηκαν στη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ήθελε να ακούσει απευθείας τις εισηγήσεις της επιδημιολογικής ομάδας και κατόπιν να πάρει τις αποφάσεις του, που όπως όλα δείχνουν θα είναι σκληρές και θα έχουν μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις.

Το ενδεχόμενο ενός lockdown δεν είναι… σενάριο επιστημονικής φαντασίας, κυρίως όσον αφορά τη Λεμεσό και την Πάφο. Άγνωστο παραμένει το αν θα επιστρέψουν τα γραπτά μηνύματα, ενώ δεν αποκλείεται να απαγορευτεί η διακίνηση από τη μία πόλη στην άλλη.

Ορατό είναι το σενάριο να αποφασιστεί μείωση στον αριθμό των ατόμων που συναθροίζονται ή ακόμη να απαγορευτούν και οι επισκέψεις σε σπίτια. 

Πολλά ακούγονται και άλλα τόσα γράφονται για τα επόμενα μέτρα που έχει στη «φαρέτρα» της η Κυβέρνηση. Θεωρείται βέβαιο πως ο Πρόεδρος θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις τις επόμενες μέρες κι όχι απόψε, όπως αναμένεται από πολλούς.

Δεν αποκλείεται, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τους επιδημιολόγους, να προβεί σε δηλώσεις ο Υπουργός Υγείας, που θα μας δώσει μία "πρόγευση" για το ...μενού που ετοιμάζεται...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE