ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το εμβόλιο Sputnik-V είναι πάνω από 90% αποτελεσματικό σύμφωνα με το Υπ. Υγείας της Ρωσίας

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το εμβόλιο Sputnik-V είναι πάνω από 90% αποτελεσματικό σύμφωνα με το Υπ. Υγείας της Ρωσίας

Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά του κορωνοϊού είναι περισσότερο από 90% αποτελεσματικό ανακοίνωσε σήμερα σύμβουλος του ρωσικού Υπουργείου Υγείας λίγη ώρα αφότου οι εταιρείες Pfizer Inc and BioNTech ανακοίνωσαν ότι το πειραματικό εμβόλιο κατά της Covid-19 που αναπτύσσουν είναι περισσότερο από το 90% αποτελεσματικό.


Τα δεδομένα των παρατηρήσεων δείχνουν ότι το εμβόλιο Sputnik-V κατά του νέου κορωνοϊού είναι αποτελεσματικό περισσότερο από το 90%, δήλωσε η σύμβουλος του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας και διευθύντρια του Ιατρικού Ερευνητικού Κέντρου θεραπείας και προληπτικής ιατρικής Αξάνα Ντράπκινα.

«Με εντολή του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας πραγματοποιούμε ελέγχους σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Sputnik-V, σε όσους εμβολιάστηκαν. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μας, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου υπερβαίνει επίσης το 90%. Η εμφάνιση ενός ακόμη αποτελεσματικού εμβολίου είναι καλή είδηση για όλους», ανέφερε η κ. Ντράπκινα σχολιάζοντας την ανακοίνωση της εταιρείας Pfizer για τα αποτελέσματα της τρίτης φάσης των κλινικών δοκιμών του εμβολίου της κατά της Covid-19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE