ΔΙΕΘΝΗ

Μελάνια Τραμπ: Η μυστηριώδης πρώην πρώτη κυρία

Μελάνια Τραμπ: Η μυστηριώδης πρώην πρώτη κυρία

Οι φήμες ότι η Μελάνια Τραμπ θα ζητήσει διαζύγιο από το Ντοναλντ Τραμπ φουντώνουν χωρίς αυτό να φαίνεται στο παρόν στάδιο, εφικτό. Η ίδια λέγεται ότι προτρέπει τον σύζυγό της να παραδεχτεί την ήττα του ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τη…ένοχη σιωπή της.

Από τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΗ

 

Το μοντέλο από τη Σλοβενία που το πραγματικό της όνομα είναι Μελάνια Κναβς πολιτογραφήθηκε Αμερικανίδα το 2006 και είναι η πρώτη σύζυγός προέδρου των ΗΠΑ, η οποία δεν έχει γεννηθεί και ζήσει στην Αμερική.

Τη δεκαετία του ’90 η Μελάνια εγκατέλειψε τη Σλοβενία για ένα καλύτερο μέλλον στις πασαρέλες του Μιλάνου. Δύο χρόνια αργότερα γνώρισε τον Ντόναλντ Τράμπ σε ένα πάρτι στην Νέα Υόρκη  ξεκινώντας το ειδύλλιο τους.  Η όμορφη Σλοβένα από μοντέλο η οποία έγινε πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν έχει μιλήσει καθόλου δημόσια για την ήττα του συζύγου της. Να θυμίσουμε, ότι η Μελάνια Τραμπ το 2016 είχε ξεσπάσει σε κλάματα μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τράμπ, καθώς δεν περίμενε ότι θα κέρδιζε.

Παλιότερα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η ίδια μετά την ανακοίνωση για τη νίκη του Τραμπ, έπρεπε να μείνει για πέντε μήνες στη Νέα Υόρκη  μαζί με τον γιο της για να μπορέσει να τελειώσει το σχολείο γιατί δεν ήθελε να μετακομίσει στην Ουάσιγκτον. Μάλιστα, τότε η Μελάνια διαπραγματευόταν με τον σύζυγό της μια συμφωνία που θα εξασφάλιζε στον γιο της, Μπάρον, ένα ίσο μερίδιο της περιουσίας Τραμπ. Επίσης, όπως φημολογείτο το προεδρικό ζεύγος κοιμόταν σε ξεχωριστά δωμάτια στον Λευκό Οίκο και ότι ο γάμος τους δεν είναι τίποτε άλλο από μία συναλλαγή.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μελάνια δεν θα ζητήσει διαζύγιο από τον Τραμπ γιατί καμιά σύζυγός προέδρου των ΗΠΑ, το έχει κάνει. Εάν φυσικά το κάνει η ίδια θα μείνει στην ιστορία, κάτι που θα είναι πολύ τολμηρό για τη ίδια αφού και πάλι όλοι θα ασχολούνται μαζί της, όπως είχε γίνει και τον καιρό που ήταν πρόεδρος ο σύζυγός της, Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top