ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απάντηση του Χρύση Μιχαήλ για τον πανηγυρισμό του Σάσι και η λαχτάρα που πέρασε για Μαλεκκίδη

Η απάντηση του Χρύση Μιχαήλ για τον πανηγυρισμό του Σάσι και η λαχτάρα που πέρασε για Μαλεκκίδη

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο προπονητής της Καρμιώτισσας Χρύσης Μιχαήλ, ο οποίος μίλησε για την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Απόλλωνα με 1-2, για τον πανηγυρισμό του Σάσι που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και για τον τραυματισμό του Μαλεκκίδη.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Για να κερδίσουμε τον Απόλλωνα, θα έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε και σε προηγούμενα παιχνίδια ότι μπορεί να ανατρέψει αποτελέσματα. Ηια παράδειγμα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δύο φορές με το ΑΠΟΕΛ. Δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που μπορεί να διεκδικεί κάτι μέχρι τέλους. Έχουμε πολύ καλή παρουσία με τις μεγάλες ομάδες. Βέβαια χάσαμε από Ομόνοια και ΑΕΛ. Είναι κάπως μοιρασμένα τα πράγματα. Εγώ παίρνω το σύνολο των δέκα αγώνων. Με εξαίρεση ένα ημίχρονο με την ΑΕΛ και όλο το παιχνίδι με την Πάφο, ήμασταν πολύ καλοί. Το είπα το καλοκαίρι, ότι θα πρέπει να κοιτάμε όλους τους αντίπαλους στα μάτια. Όταν αγωνίζεσαι με μεγάλες ομάδες βρίσκεις πιο εύκολα ανοικτούς χώρους. Πρέπει να δουλέψουμε για να βρίσκουμε τρόπους και σε κλειστές άμυνες».

Για τον πανηγυρισμό του Ίσμαελ Σάσι και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν: «Η απολογία του τα λέει όλα. Γνωρίζοντας τον, σε καμία περίπτωση, δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος που πανηγύρισε έτσι. Είναι παιδιά που σέβονται το που βρίσκονται. Δεν περνά από το μυαλό μου να υπάρχει ποδοσφαιριστής στην Κύπρο που σκέφτεται έτσι. Δεν ήταν πρέπει να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο. Ο άνθρωπος εξήγησε γιατί πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο και είναι αλήθεια αυτά που είπε».

Για τον τραυματισμό του Μαλεκκίδη: «Φοβηθήκαμε όλοι με τον τραυματισμό του. Έκανε εξετάσεις και ευτυχώς είναι κάτι ασήμαντο και θα ξεπεραστεί σε μία εβδομάδα».

The post Η απάντηση του Χρύση Μιχαήλ για τον πανηγυρισμό του Σάσι και η λαχτάρα που πέρασε για Μαλεκκίδη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται κλειδαριές

Νέα τραγωδία: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 79χρονος Μιχαλάκης Γεωργίου που παρασύρθηκε από οδηγό ενώ διασταύρωνε

Σοκαριστικό βίντεο - Επιβάτης εκτινάχθηκε στο ντουλάπι χειραποσκευών από αναταράξεις σε πτήση

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρωί πρωί την έβαψε η κόρη της Μελίνα - Δείτε φωτογραφίες

Χειροπέδες σε 41χρονο: Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Καταζητείτο στη Γερμανία για οικονομική απάτη



«Αμερόληπτη και δίκαιη» έκθεση ζήτησε από Ολγκίν ο Τατάρ

«Αμερόληπτη και δίκαιη» έκθεση ζήτησε από Ολγκίν ο Τατάρ

Να προετοιμάσει μια «αμερόληπτη και δίκαιη έκθεση» δήλωσε ότι ζήτησε από την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top