Στην Πάφο η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΑΕΛ!

Στην Πάφο η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΑΕΛ!

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΑΕΛ ενόψει της ενημέρωσης του κόσμου σε σχέση με την προώθηση των μετοχών.

Αναλυτικά: 

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ στα πλαίσια των συγκεντρώσεων για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας, ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Τετάρτη 6 Μαϊου αντιπροσωπία της Διοίκησης, ο προπονητής και άλλα μέλη του τιμ θα είναι στο Otto Dieci (Οδός Βότση 8-10, 8010) στην Πάφο με στόχο και σκοπό την ενημέρωση των φίλων και οπαδών της ομάδας μας σε σχέση με την προώθηση των Μετοχών.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους τους ΑΕΛίστες στην Πάφο να έρθουν (έστω κι αν δεν είναι σε θέση οικονομικά τη δεδομένη στιγμή να αγοράσουν Μετοχές) να ακούσουν τα όσα έχει να πει η διοίκηση, καθώς και για να μιλήσουν με ποδοσφαιριστές όπως ο Λουτσιάνο Μπεμπέ, ο Ανδρέας Κυριάκου, ο Άγγελος Γεωργίου και ο Μάρκο Αϊρόσα, οι οποίοι θα είναι παρών στην εκδήλωση. Υπενθυμίζουμε ότι όσοι αγοράσουν μετοχές της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ αυτόματα αποκτούν δικαίωμα για εξασφαλισμένο εισιτήριο του τελικού κυπέλλου της 20ης Μαϊου.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ! ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ! Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE