Υπ. Υγείας Αιγύπτου: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα θα υπάρξει υπερδιπλασιασμός θυμάτων COVID-19

Υπ. Υγείας Αιγύπτου: Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα θα υπάρξει υπερδιπλασιασμός θυμάτων COVID-19

 «Εάν δεν τηρηθούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, μπορεί τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο να υπερδιπλασιαστούν οι μολύνσεις και τα θύματα από τον COVID-19 στην Αίγυπτο», προειδοποιησε η Υπουργός Υγείας της χώρας, Χάλα Ζάγιεντ.


Στις δηλώσεις της, η Αιγύπτια Υπουργός δήλωσε ότι «τα ποσοστά μόλυνσης θα μπορούσαν να διπλασιαστούν και ο αριθμός των θανάτων αναμένεται να τριπλασιαστεί τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, εάν οι πολίτες αγνοήσουν τη χρήση της προστατευτικής μάσκας.  
 
Επεσήμανε ότι το Κάιρο και η Αλεξάνδρεια πλήττονται περισσότερο αριθμητικά από τα περιστατικά μολύνσεων από τον κορωνοϊό. 
 
Μέχρι σήμερα, η χώρα μετρά 6.368 θύματα και 109.201 μολύνσεις από τον COVID-19, εκ των οποίων πάντως σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, 100.342 άτομα ανάρρωσαν.  

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE