Κορωνο - πάρτι σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Επέμβασης αστυνομίας

Κορωνο - πάρτι  σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Επέμβασης αστυνομίας

Πάρτι με τη συμμετοχή 31 ατόμων διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχεία της Αθήνας, παρά την απαγόρευση που ισχύει λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Η Ελληνική Αστυνομία προέβη στη σύλληψη της διοργανώτριας και στην επιβολή προστίμων σε 31 άτομα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του πάρτι βρίσκονταν και επτά ποδοσφαιριστές ομάδας της Σούπερ Λιγκ, του Ολυμπιακου όπως μεταδίδεται.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE