Κορωνο - πάρτι σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Επέμβασης αστυνομίας

Κορωνο - πάρτι  σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Επέμβασης αστυνομίας

Πάρτι με τη συμμετοχή 31 ατόμων διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχεία της Αθήνας, παρά την απαγόρευση που ισχύει λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Η Ελληνική Αστυνομία προέβη στη σύλληψη της διοργανώτριας και στην επιβολή προστίμων σε 31 άτομα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του πάρτι βρίσκονταν και επτά ποδοσφαιριστές ομάδας της Σούπερ Λιγκ, του Ολυμπιακου όπως μεταδίδεται.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE