Γ΄ Κατηγορία: Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής και η συνέχεια

Γ΄ Κατηγορία: Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής και η συνέχεια

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

«Με την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας η πρωτοπόρος Ομόνοια 29ης Μαίου συνεχίζει αήττητη και μεγάλωσε τη διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν.

Με το 4-0 σε βάρος της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα έφτασε στους 22 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη δεύτερη Ολυμπιάς Λυμπιών.

Στους 16 βαθμούς βρίσκονται Πέγεια 2014 και Χαλκάνορας, στους 15 ο ΠΟ Ορμήδειας και στους 14 ο Εθνικός Άσσιας που πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Η Ομόνοια 29ης Μαίου είναι η μοναδική αήττητη ομάδα, ενώ χωρίς νίκη παραμένει ο ουραγός Κορμακίτης που πήρε τους δύο βαθμούς του από ισάριθμες ισοπαλίες.

Την καλύτερη επιθετική γραμμή με 18 τέρματα διαθέτουν Ομόνοια 29ης Μαίου και Εθνικός Άσσιας και την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 3 τέρματα η Ολυμπιάς Λυμπιών.

Πρώτος στον πίνακα των σκόρερ ο Καϊτά (ΠΟ Ορμήδειας) με 8 τέρματα και ακολουθεί με 7 τέρματα ο Ανδρέας Πιτταράς (Ολυμπιάς Λυμπιών).

Στην επόμενη αγωνιστική (14 Νοεμβρίου) το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Πέγεια 2014 – ΜΕΑΠ
ΑΠΟΝΑ – Ορόκλινη / Τρούλλοι FC
Αμαθούς – Ολυμπιάς Λυμπιών
Ελπίδα Αστρομερίτη – ΕΝΑΔ
Χαλκάνορας – Εθνικός Άσσιας
Ο Κορμακίτης – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες ΠΟ Ορμήδειας – Εληά Λυθροδόντα και Ηρακλής Γερολάκκου – Ομόνοια 29ης Μαίου».

The post Γ΄ Κατηγορία: Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής και η συνέχεια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE