Ακιντζί: Υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης χοληδόχου κύστης

Ακιντζί: Υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης χοληδόχου κύστης

Ο τέως ηγέτης των Τ7κ Μουσταφά Ακιντζί υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης χοληδόχου κύστης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η επέμβαση έγινε χθες στο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστου.

Ο κ. Ακιντζί στην ανάρτηση του αναφέρει ότι «οι πληγές της επέμβασης είναι μικρές και θα επουλωθούν γρήγορα. Όμως οι πληγές λόγω των επεμβάσεων που έγιναν στην κοινότητα μας είναι βαθιές και η ανάρρωση θα είναι δύσκολη και θα πάρει χρόνο. Όσο οι Τουρκοκύπριοι συνεχίσουν να μην δέχονται επεμβάσεις, παρά το κόστος, τότε τα βήματα θα οδηγήσουν στην πραγματική δημοκρατία».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE