Ακιντζί: Υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης χοληδόχου κύστης

Ακιντζί: Υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης χοληδόχου κύστης

Ο τέως ηγέτης των Τ7κ Μουσταφά Ακιντζί υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης χοληδόχου κύστης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η επέμβαση έγινε χθες στο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστου.

Ο κ. Ακιντζί στην ανάρτηση του αναφέρει ότι «οι πληγές της επέμβασης είναι μικρές και θα επουλωθούν γρήγορα. Όμως οι πληγές λόγω των επεμβάσεων που έγιναν στην κοινότητα μας είναι βαθιές και η ανάρρωση θα είναι δύσκολη και θα πάρει χρόνο. Όσο οι Τουρκοκύπριοι συνεχίσουν να μην δέχονται επεμβάσεις, παρά το κόστος, τότε τα βήματα θα οδηγήσουν στην πραγματική δημοκρατία».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE