ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 52 καταγγελίες πολιτών και 6 υποστατικών για παραβίαση μέτρων κατά Covid-19

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ:  52 καταγγελίες πολιτών και 6 υποστατικών για παραβίαση μέτρων κατά Covid-19

Σε 52 καταγγελίες πολιτών και 6 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο, μέχρι τις 6:00 το πρωί, πραγματοποιήθηκαν 2.078 έλεγχοι.

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 320 έλεγχοι με τρεις καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό καταγγέλθηκαν 12 πολίτες έπειτα από 327 ελέγχους. Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 475 έλεγχοι με 21 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού.

Στην Πάφο έπειτα από 463 ελέγχους, η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελίες 5 υποστατικών και 9 πολιτών και στην Αμμόχωστο έγινε καταγγελία ενός πολίτη έπειτα από 271 ελέγχους.

Στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 123 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες, ενώ 99 ελέγχους διενήργησε και η Λιμενική Αστυνομία, χωρίς να γίνουν καταγγελίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE