Οι δύσκολες ώρες της Σοφίας Βόσσου και η επιβεβαίωση από την κόρη της Ερασμία

Οι δύσκολες ώρες της Σοφίας Βόσσου και η επιβεβαίωση από την κόρη της Ερασμία

Να της ευχηθούμε να έχει δύναμη.

Η Σοφία Βόσσου έχασε τη μητέρα της την Παρασκευή 1η Μαΐου και η απώλειά της δεν μπορεί παρά να έχει βυθίσει στη θλίψη την οικογένειά της.

Η Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου επιβεβαίωσε την είδηση.

Η Σοφία Βόσσου έτρεφε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή λόγω προβλημάτων υγείας.

Η κηδεία της θα γίνει την Δευτέρα 4 Μαΐου. Η Σοφία Βόσσου το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της μητέρας της που την στήριζε πάντα σε όλα της τα βήματα.

Αθόρυβα και με δύναμη ψυχής προσπαθεί να διαχειριστεί τον χαμό της πιο σημαντικής γυναίκας της ζωής της. 

Από: newsone.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE